Schuifpuien

Ervaar het gemak van een schuifpui, modern design, optimaal comfort en consequente functionaliteit. Met een schuifpui wordt binnen en buiten één: de leefruimte wordt groter, de natuur wordt geïntegreerd in het woonlandschap en de woonkwaliteit neemt toe. Zelfs als de schuifpui gesloten is, kunt u ongehinderd naar buiten kijken. Bij de inrichting van uw ruimtes zijn de mogelijkheden bijna onbegrensd. De hefschuifdeuren zijn leverbaar in 2, 3- of 4 delige uitvoering.

Behalve dat er verschillende, tijdloze moderne vleugeldesigns zijn, kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld geïntegreerde vleugelstijlen of bovenlichten.

De kunststof schuifpuien zijn van fabricaat Schmidt (of Gealan) en de aluminium schuifpuien zijn van fabricaat Reynaerts.

Kleur- en houtstructuren

Wanneer u, uw kozijnen in een specifieke kleur wenst, kunnen de profielen van een acrylaat toplaag worden voorzien. Welke leverbaar zijn in diverse kleuren. Naast acrylaat kan een kleur worden aangebracht door renolitfolie of realwoodfolie. Deze folies zijn verkrijgbaar in gladde en houtnerf uitvoering.

Automatisch openen en sluiten met druk op de knop

De automatisch aandrijving voor de hefschuipuien vormt een nieuwe standaard op het gebied van functionaliteit, comfort en design. De optioneel verkrijgbare aandrijftechniek is onzichtbaar in het profiel geïntegreerd en is gemakkelijk in gebruik te nemen en te bedienen. Met deze innovatieve technologie kunnen de hefschuifpuien met een eenvoudige druk op de knop bijna geruisloos en super licht geopend en gesloten worden.

Hang en sluitwerk

Hang- en sluitwerk kan desgewenst inbraakwerend volgens het SKG-keurmerk zodat aan het politie keurmerk veilig wonen wordt voldaan.

Aan de Fremme 53C
6269 BK Margraten

043 - 457 1777
info@crombachkozijnen.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:30 uur

Delen

© Crombach kozijnen