Horren en Raamdecoratie

Algemeen

De zomer brengt minder leuke aspecten met zich mee: insecten. Deze zomergasten kunnen voor heel wat overlast zorgen.
De duurzame hor systemen van ons zijn hiervoor de oplossing. Wij leveren hor systemen voor ramen en deuren in verschillende vormen, maten in de gewenste kleur. Onze horren zijn mooi en makkelijk in onderhoud en gebruik. Wij verkopen horren van het fabricaat Keje en Unilux.

  • Inklemhor (geschikt voor ieder raam);
  • (dubbele) Plisséfit hordeur (tevens geschikt voor schuifpui);
  • En meer mogelijkheden ….

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Raamdecoratie

Raamdecoratie is allang niet meer alleen praktisch, maar ook stijlvol. Onze raamdecoratie is te monteren zonder dat wij daarvoor in de kozijnen hoeven te boren en schroeven. De raamdecoratie wordt altijd op maat gemaakt, met aandacht voor kwaliteit en design.

Screenline

Groot nadeel van zonweringssystemen zoals lamellen en jaloezieën is het schoonmaken. Een tijdrovende en vervelende klus. Bovendien bestaat de kans op het beschadigen of knikken van de dunne lamellen. Wij verkopen dubbelglas voor ramen en deuren met ingebouwde jaloezieën. Zeer effectief, stijlvol en geen gedoe (meer) met schoonmaken. Deze systemen zijn zowel leverbaar in handbediende en in elektrische uitvoering. De lamellen zijn in verschillende kleuren leverbaar.

Aan de Fremme 53C
6269 BK Margraten

043 - 457 1777
info@crombachkozijnen.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:30 uur

Delen

© Crombach kozijnen